Home

 

Herregård/Tradisjon/Trend/Fasett/Ramme

Alle våre fem kjøkkenmodeller har uante muligheter. Når vi kommer til utvalg av skap, skuffer og tilbehør. Dette fordi vi skreddersyr løsninger for den enkelte kunde, det være seg størrelsen på skap eller ønsker om spesielle profilerte utforinger/endeavsluttninger osv.

Herregård

Vår serie Herregård er rik på detaljer. Flotte hetter i mange størrelser, med eller uten dør i overdelen. Gjerne med krydderskap på sidene. Glasskap med ( blå, grøn, rød og gul) eller uten farger eller mønster i glasset.

Herregård leveres i fargelakkert mdf. Fargevalget er helt opp til deg som kunde
                 

Tradisjon

Dette er serien med de tradisjonelle fyllingsdører. Denne serien leveres som fargelakkert eller heltre i for eksempel. Eik, bøk, bjørk, kirsebær eller mahogni. Også i denne serien har vi mange detaljer som tilpasses kundens behov.
Trend

Trend er vår serie med glatte dører, utførelsen er i eik, bjørk og kirsebær heltre eller fargelakkert. Stilen er rene flater.


Fasett

Som navnet sier har denne serien fasett i ytterkanten av dørene. Du kan få de i eik, bjørk og kirsebær heltre eller fargelakkert. Oppsettet er som tidligere nevnt helt opptil deg som kunde.


Ramme

Denne serien har firkantet ramme med flat fylling.


© Change copyright text in AdminCP > Sites Settings > Site name